Släppa taget...

19.10.2016 16:54

Plötsligt. Det finns inga ord att skriva. Jag försöker hitta dem, men de finns inte! Jag vet att jag ska skriva, men vet inte vad. Det är rädsla, osäkerhet, stress och förtvivlan. Det som jag en gång tog på mig att göra, ska jag inte kunna göra det? Vad händer då?

Dagar går och jag börjar ge upp. 

Går ofta in i mitt solar plexus.

Jag börjar släppa taget för jag vet helt enkelt inte vad jag ska göra. 

Det är då det händer! 

När jag släpper taget så finns det plats för något nytt, ett tomrum måste ju alltid fyllas. 

Det är först då som jag blir handlingskraftig.

Hur kunde jag glömma att mänsklighetens första uppdrag i världen var att lägga handen på svanskotan, då får vi ta emot och dra upp Moder jords energier: Inspiration och skaparkraft!

Det andra uppdraget är att lägga handen under naveln och ta emot och dra upp Moder vattens energier: Livsglädje, lekfullhet och hälsa.

Dessa två energier är de moderliga energierna.

Så skönt att få använda dem, känna hur hela jag börjar hitta tillbaka!

 

  En tidig morgon tänker jag på vad jag skrivit om Moder Jord och Moder vatten. Minns att jag inte skrev mer än lite grann om båda. Trodde att läsaren skulle uppleva vad jag skrev som "konstigt". Men jag ska verkligen inte underskatta dig! Därför kommer jag från och med nu att skriva precis som det är. Helt oredigerat. Ja, jag kan verka tjatig, men du måste veta vad du gör! Om du känner att du faktiskt inte orkar läsa det en gång till, så läs inte. Du vet och kan. Hoppa då bara ner till budskapet, nästa gång ska du få "mer kött på benen"!

Ljuset

-Tänk dig att du går in i en pelare av ljus som faller uppifrån och ner över dig. 

Börja med att rena dig i det esoteriska ljuset. Uppifrån och ner, över och genom hela din kropp så att allt det tunga du bär på faller ner i Moder jord. Be Moder Jord om hjälp med det tunga i dig. Märk hur din kropp känns lättare efterhand. 

 

Moder Jord

-Lägg sedan dina händer på svanskotan. Dra sedan den mahognyfärgade energin upp genom dina fötter, vader och lår upp till svanskotan. Snart känner du energin som en värme som flödar mellan dina höfter. Gå sedan vidare in i källan där "mesa nummer 1/ bordet" fylls med inspiration och skaparkraft från jorden. Stanna kvar en stund så att du kan lära känna flödet, energin. Det är olika, men jag känner det som sockerdricka i hela kroppen. Känner du ingenting så är det helt okej.

Använd dessa energier i din vardag. 

-Dra sedan upp energin/flödet från svanskotan till en speciell plats i ditt solar plexus. 

 

Moder vatten

-Lägg dina händer på magen under naveln. Dra sedan upp den lavendelfärgade energin på samma sätt från vattnet till källan under din navel. Detta är "mesa nummer 2/bordet" och här fylls bordet med livsglädje, lekfullhet och hälsa. Så småningom kan du flytta händerna på magen så att du kan känna var energin är. Glädjen kommer! Lär känna var du lättast känner den. Det är så skönt att ta fram energin när jag känner mig låg. Använd den! 

-Dra sedan upp energin/flödet, till en annan plats i solar plexus.

 

Längtan...

Vår inre längtan efter något som vi inte kan sätta ord på, kommer från längtan efter vårt ursprungliga hem, paradiset. Vi har levt många liv på jorden och haft olika hem, men längtan hinner alltid ikapp oss. Vi kan jämföra med något som vi längtat efter länge. Kanske hus, möbler, bil, kläder och så vidare. När vi då köpt det vi ville ha så känns det så bra! En liten stund. Plötsligt smyger längtan upp igen och vi försöker fylla på med fler saker. Men hur mycket vi än köper så blir vi aldrig nöjda mer än för stunden! 

Först när vi förstår att vi måste söka inom oss själva börjar vi må bättre och känna tillfredsställelse. 

Frö av längtan planterades i solar plexus från evigheten. Genom att vi söker inom oss får vi då kontakt med evigheten som inget högre vill än att kunna komunicera med oss människor. Det lilla fröet behöver näring för att växa, då kan vi återskapa oss själva. Men för att ge sina frön bra förutsättningar behövs bra jordmån, vatten, luft och sol. 

Genom att följa vad ditt hjärta säger i olika situationer i ditt liv ger du också fröet näring.  

Dagens budskap 

 

Frid i ert sinne!

Du lämnar denna värld för att nå in i ljusets sfär. Den förväntansfulla tar god tid på sig och lämnar fram den text som behövs.

Inom dig låter tanken orden tala för att du ska lämna intellektet för en stund. De främmande ord som kommer ger dig den kraft i ditt sinne som spelar den musik du vill höra. Låt sagans vinge leda dig, du har kraft att medverka. Förmedla de ord du värvar, än låter pukor och trumpeter ta fram den Gudomliga texten inom dig!

 

Framhäv alla de orden som rinner fram. Du har allt inom dig. Låt Alltet tala, du hör och visioner träder fram. Låt tanken leda dig. Du hör och låter orden sänka sig ner. Din kraft väcker tankar som aldrig kan ta slut. Du förnimmer allt det som samspelet ger oss. Den blixt som träder fram hör tanken till. Påkalla alla dem som stiger fram i ditt inre. Medveten är din plats, solens strålar ger dig allt som du behöver. Le i din själ, du är nu på den plats som hör himmelriket till. Låt tanken vandra. Tillåt dig att nå fram. Själens himmel ger Dig den kraft som Du trott vara omöjlig. Från och med nu svarar Alltet, Intet för att leda din sfär åt det håll som du leds åt. Släpp taget, din Själ ger oss allt det du hoppats på. Ännu är tiden mogen att förmedla vad själen vill. Din kraft är sprungen ur stjärnorna. Låt dem komma till tals. Du är i denna stund på den plats du hör hemma. Låt Intet leda din kraft. Se kärlekens väsen inom dig. Förmedla!!

 

Ännu strålar hoppet. Du har så mycket att ta fram, låt sången sjungas, låt vinden spela. Öppna dina sinnen för denna världens barn! Släpp dina inre spärrar! Stjärnornas banèr låter dig höra solens, glädjens tanke, följ din inre väg!

Framtiden leder dig!

Tack, Tack!

 

Nästa gång skriver jag om vinden och solens energier. 

Jag hoppas du har tålamod, men jag vågar inte lova dig när jag ska skriva nästa gång. 

Kan bara lova att jag ska göra vad jag kan!

 

En stor kram!

Agneta