Äntligen!

15.04.2015 21:31

Nu är jag igång!

Det är början av 2015 och jag skriver i min blogg för första gången.

Jag har väntat, längtat och tvekat, men nu är jag framme och det känns så sköönt!

 

Utanför fönstret är det mulet, men jag sitter framför brasan och ser ut på den vilda tomten med skogen i bakgrunden. En vy som jag aldrig tröttnar på! 

 

Våren är sakta på väg, snödroppar, krokus och blåsippor blommar. Vi har hört tranor, gulsparvar starar, ejdrar, knipor, tofsvipor och många fler. 

Vindarna är ännu isiga, men lyser solen och det är lä, så åker både jacka och kofta av!

 

Att möta dig är spännande. Kanske har du frågor och jag svar. Du tolkar in mitt svar utifrån vad du varit med om och nya dimensioner kan öppnas!

Jag själv förnekade den andliga sidan i mig upp i vuxen ålder. Det var lättare att skämta eller håna de som var troende. Inte underligt att andligheten blev så liten! Som vuxen började jag känna en längtan, en saknad som jag inte förstod.

 

”De nio insikterna” blev den bok som öppnade mina ögon och detsamma blev det för några av mina arbetskamrater och våra vänner!

Vi startade en bokcirkel som fortfarande är aktiv. Vi diskuterade och bjöd in intressanta personer och äntligen kändes det rätt!

Jag kan inte säga att vi var disciplinerade, nio kvinnor mitt i livet med massor att prata om, men oftast höll vi oss till ämnet!

Jag besökte olika medier och en av dessa kom att bli en viktig person i min utveckling.

Det ena gav det andra och genom en av annan fantastisk kvinna, Yvonne, kom jag i kontakt med kunskaper som betytt mycket för mig. Bland annat blev jag initierad i automatisk skrift, kanalisering. Varje vecka får jag till mig budskap och dessa är till för oss alla. Utifrån våra upplevelser tolkar vi in budskapet som på detta sätt blir personligt för oss. Ibland förstår jag inte budskapet direkt, men när jag läst några gånger så klarnar det!

 

Andliga gatan har inga för små eller för stora frågor. Du kan vara i början med nyfikenhet och längtan, eller så har du fått stor erfarenhet/kunskap under ditt liv. Vi är ju här för att lära.

Kärleksljuset inom oss i solar plexus, har hos många av oss varit litet, nästan obefintligt. Men alla har det! När du blir medveten om ljuset, så kan du känna hur det från en liten plats under hjärtat strålar ut i hela dig! Gör det till en vana att ta fram ljuset, inte minst vid de tillfällen du av någon anledning känner dig låg eller behöver det! 

Ja, så är det dags! 

Detta är det första budskap som jag genom kanalisering tog emot till oss och så här lyder det:

 

Fröjdas ni alla, inom er växer ljusets gåva fram! Över er väntar den kraft som ska leda er fram. På vägen du vandrar lyser ljuset som förmedlar vad din inriktning är. För att förstå kan du ta fram kunskap du bär på sedan länge. Den pol du nu nått, är kraftens centrum och tanken svindlar inom dig. Du har och bär på innerliga gåvor och liv efter liv infinner sig. Din visdom är större än du förstår i detta jordeliv! 

Framför dig finns den port som du ska öppna och leende står Vi alla bredvid. Nu är tiden kommen då tvåtusen år är bakom dig och även om du vet att dina år sträcker sig längre bakåt, är det nu som ÄR!

Den tanke som förmedlar sig dit du är, låter framtid tala. Evigheten speglar oss och som en klar sjö speglas din själ. Du förstår ännu ej, men låt din medvetna själ få tillstånd att lyssna. Allt beror på hur samförstånd med själ och kropp är i balans. Tag emot och låt din tanke landa för den plats på jorden som är din!

 

Evighetens budbärare

 

TACK!

Här kan du skriva dina kommentarer

Fin blogg!

Morten | 02.06.2015

Hej! Vilken fin blogg!

Sv:Fin blogg!

Agneta Hansson | 02.06.2015

Tusen tack!

Ny kommentar