Ljuset

19.05.2016 14:00

 

Vilken morgon! Det är alldeles stilla ute. Fåglarna sjunger och solen strålar. Vi äter frukosten ute och bara njuter!

Det är försommar, tidigare än någonsin. Alla växter har nästan blommat samtidigt, det är knappt vi hunnit med. Just nu doftar hela ön av syrener och det skulle kunna vara syrenernas ö, så otroligt många buskar här finns!

Hela naturen är så läkande. Våra promenader med Birger blir allt längre och längre.

Det är en gåva att få vara ute i ljuset!

 

Du tillhör ljuset min vän. Att veta att vi faktiskt gör det är stort! Men att vi själva kan välja det goda eller det onda inom oss visste inte jag, inte på det sättet som jag lärt mig genom Evigheternas bok. Citat:Att vara god mot sig själv är att vara god mot Gud. Den som är god mot sig själv ska finna vägen till allsmäktighetens rike. Godhet finns inom dig och ondska finns inom dig. Det är upp till dig vilket tillstånd som får råda. Godhet frigörs när du är god mot sig själv och raka motsatsen frigörs när du är full av samvetskval och dömande tankar om dig själv”.

 

Hur många gånger har jag inte haft samvetskval, skamkänslor och så vidare över vad jag sagt eller gjort., eller inte sagt och gjort.

Inte bara medvetet utan även över vad jag sagt som människor tolkat fel.

Att då älska sig själv är ju lite svårt eller hur? Att förlåta sig själv…

Men det är ju att vara god mot sig själv!

Så skönt att då få hjälp! 

 

Har skrivit om hur man renar sig i ljuset tidigare, men jag tar det ändå en gång till:

Jag ”ser” och går in i den esoteriska ljuspelaren med det vita ljuset från Evigheten och duschar mig uppifrån och ner, över och genom hela min kropp så att det svåra sjunker ner i Moder Jord. Ser det framför mig och försöker stanna kvar tills jag känner att det lättar.

Så skönt att släppa ner det till henne som tar emot det tunga! Det är bara att tacka!

 

Vi är ju här för att lära, och vi har kommit olika långt beroende på hur många liv vi levt.  Vi får och ska såklart tycka olika, hur ska vi annars lära? Men helst med respekt för våra olika synpunkter.

Visst, det tar tid att lära.

Vad är det man säger? Jo. Det går inte att lära en gammal hund sitta! Det gör det visst! Men det kanske tar lite längre tid och det som jag gör fel i ett liv kan jag lära om i ett annat liv.

Det sägs ju att det undermedvetna har all kunskap om vad jag lärt i mina tidigare liv. Vilken kunskap vi då kan ta del av!

Det känns skönt att veta. Att kunna förlåta sig själv och säga: Jag älskar mig själv, såsom jag älskar min nästa  blir då lättare.

 

Att få gå in i solar plexus, sätta mig ner och prata med mig själv håller jag på att lära mig. Inte älta vad jag gjort utan prata med mig själv, mitt andliga jag, som sitter mittemot. "Den som hälsar sig själv välkommen in i sitt eget liv frigör sin själ från mänskligt lidande". 

Vi får så mycket hjälp!

 

Budskapet jag fick ta emot ger oss ännu mer hjälp.

Läs och ta till Dig:

 

 

Leende vaknar Din värld. Framtida gåvor sänds Dig och Du tar fram det eviga täcket. Som en pil vaknar kraften inom Dig för att återgällda det som Du under lång tid burit på. De farhågor Du väntat på står vända, för Ditt hjärta är rent.

Som en sommarvind kommer den Heliga kraften in i Ditt hjärta och stannar kvar… stannar kvar. Du leds fram av de mönster tiden skapat men ännu är tanken inte mogen. Förändringar kommer långsamt och Din inre kraft ser Din potential. Du hör hjärtats sång, öppna Dina ögon Le och ta emot. Seendet låser upp Dina vackra tankar, men vakna långsamt. Inom Dig skapar återseendet behov av att jämföra tiden som flytt med Dina drömmars nu.

Jämför aldrig en vandrare med en annan vandrare.

Mättade skapelser ser framtida gåvor genom nya ögon och sångens kraft tar vid. Du inser snart vad Alltet skapar och medveten tanke löser upp tidens tand. Som i en dröm känner Du vad framtiden innebär. Glöm aldrig vad Din inre kraft skapar. Du ÄR i ett sammanhang som vaknar i Nu-tid.

Låt Din kraft leda Din väg! Tappa inte modet!

 

Låt solens strålar skåda Dig. Du är i den framtid som speglar Nuet. Känn hjärtats slag och låt Din vandring ta fram det dolda inom Dig som väntar. Du behöver inte bepansra Dig. Låt Din själ undersöka och ta fram vad Ditt inre bär på.

Gör dagen Ny!

Du har/ äger en medveten tanke, en sanningens juvel.

Låt Ditt inre ljus tändas!

 

TACK!

 

Försommarhälsningar från

Agneta