Sommar!

15.06.2016 16:03

Sommar! Du är såå välkommen!

 

Vi har ljust nästan 18 timmar av dygnet nu och kommer i säng senare och senare. Men vad gör det, vi tar igen det sedan...

Snart semester, men först midsommar. Här på Tjurkö samlas halva öns befolkning på Stenbräcka för att klä och dansa kring midsommarstången.

Jag är med i intresseföreningen här, i år ska jag koka kaffe och sälja fika. Massor att göra, men det är faktiskt riktigt kul. Alla härliga förväntansfulla barn och vuxna med kransar i håret. Hitintills har vi haft fint väder och med lite tur blir det så i år också!

Ska bli spännande att se hur det funkar med mitt ringfinger, lyckades få den ur led i nittio graders vinkel när jag gled ner på den våta berghällen igår. Så nu vet jag hur akuten ser ut i Karlskrona. Ja, ja, inget brutet i år i alla fall!

 

Det regnar äntligen ute. Vi har verkligen ont om vatten här på den östra sidan. 

Maj har varit helt underbar, med sol praktiskt taget varje dag. Grundvattnet är därför betydligt lägre än på länge. Men det behövs ju balans i allt, så varje droppe är välkommen!

Balans gäller för oss människor också. För att få veta vad vi behöver måste vi få kunskap och det som står på tur, är Moder vatten som tillhör Moder jord. 

Detta är det andra elementet av fyra, men sammanlagt är det sju energier. Men vi tar en sak i taget.

 

Så här gör du: 

-Sitt eller stå bekvämt. Rena dig med ljuset som jag berättat om tidigare. 

-Dra sedan upp Moder jords energi.

-Därefter drar du upp det rinnande vattnet genom dina fötter och ben. Låt vattnet stiga upp i din mage till strax under naveln, där källan finns. Tänk dig att det där finns ett bord där du blir serverad livsglädje genom vattnet. 

Lägg dina händer på magen och känn efter, ta god tid på dig, så småningom känner du den härliga porlande känslan!

 

Nu kan du först känna Moder jords energi som du alltid ska börja med, i din svanskota. Hon ger dig inspiration och skaparkraft. 

Sedan är det Moder vattens tur med den underbara livsglädjen!

Vänj dig vid att hålla kvar energierna och låt dem forsa runt i kroppen.

Njut och ju mer du tränar ju snabbare får du resultat!

 

Så var det budskapen!

Denna gången kom det två budskap till oss. Så här lyder de:

 

För att föreviga det Heliga ljuset tar Vi nu fram den stora dagen i ditt inre. Framkomligheten är hög, och genom dig vidarebefordrar Vi vad Alltet sprider.

Hög är den känsla som Ni får ta emot, för den är vad Ni alla delar. Låt Din kraft ta emot och sprida, du är i detta nu igenom Alltets vägs gåva. Inom Dig sprids den värme som leder dig. För att kunna ta emot låter Vi nu Evigheten inom Dig framträda. Du befinner Dig på den väg Du så tålmodigt vandrat i Eoner, men nu är Du inom den Sfär som är Ditt signum. Låt Alltet tala genom dig, du lyser och tanken svindlar. Än en gång får Du ta emot den glädje, den kunskap som berikas Dig. Låt din innerliga glädje ta emot vad Du behöver. Sanningen är stor, men kraften ger dig lusten att nu leva ut det som Du så länge väntat på!

 

Medveten kraft lyser. Din tanke projicerar den bild av framtida möjligheter som skapas.

Samtiden låter möjligheter skapas för att du ska nå dem. Inom dig förvandlas nu den lilla blyga Du till en kraftfull Hero som överger rädslan. Du behöver ännu den del som skyddar Dig, men slutet av den osäkra Du är ett minne blott.

 

Ljusets kraft har den helande verkan människan behöver. Ännu är skuggan av mörkret närmst dig, men blir svagare allt eftersom.

Låt Din kraft vidarebefordras! Den är hel och behövs! Medveten tanke kan därför spridas inom Er. Låt ljuset brinna det behövs i denna värld!

 

Kampen pågår ständigt. Mörkrets ande flyger lätt, men med allas vår medverkan kan även ljuset forma en värld som Ni nu är inom.

Ljuset framträder MED mörkret och ska ge Er den sanna världens dotter.

VI är i det stadium då allas våra själar befrias för att nå vägens mål. Lys än en gång Fram-tid blir Nuets väg. Låt därför din ljusa kraft spridas!

TACK!

 

 

Lått Alltet ha sin gång. Du behöver medveten kraft och skaparen inom Dig framträder. Pågående information finns nu inom Dig och den ger dig lust att leva klart! Tanken kan kännas tom men du behöver denna känsla då ytterligheter försöker sprida sig. Ljus, värme och kraft blir nu de ord som du har som mantra. Kärleken omfattar allt och bilden blir hel inom dig. Låt själen glöda. Tankeverksamheten blir stor, men nu ändras sammansättningen för att alla ska få veta samtidigt. Heligheten försvarar Dig och möjligheterna ger Er den kraft som Ni får ta del av!

TACK! 

 

Mina varmaste midsommarhälsningar till er!

Agneta