Lär känna dig själv . . .

02.07.2015 16:43

Midsommar, var blev du av? Tiden rinner iväg!

Högsommar med all denna prakt som Moder jord ger oss. Det är så vackert!

Blommor, träd, buskar och inte minst ljuset!

Till och med värmen har kommit. Fast nog dröjer det lite innan jag badar, även om andra gör det. 15° i vattnet! Hu!

Att sedan ledighet ligger framför många av oss människor gör ju att den härliga känslan växer!

 

Men för många kan det tyvärr också vara en tid av både längtan och oro. Att vara tillsammans med nära och kära, kanske dygnets alla timmar. Även om vi umgås i vanliga fall, så är det ju mer intensivt nu. Det finns kanske ingen plats att bara vara …

Det är just då som det blir än viktigare att verkligen våga;

 

 Älska dig själv så som du älskar din nästa!

 

Vi är så inlärda att tro att vi inte är värda något. Vi är så duktiga på att lägga skuld på oss själva, så det behöver inte andra göra.

Men jag är jag, och du är du. Jag respekterar vad du tycker, men jag tycker så här.

Dessa ord kan vara en hjälp i konfliktsituationer! Ingen kan ifrågasätta dem.

Vi är ju här för att lära, även om det kan vara svårt att förstå.

Ingen annan än du vet vad som är bäst för dig. Därför kan ingen bestämma över dig. När du vet det så kan du själv bestämma vad du vill, accepterar, går med på och ha överseende med.

 

Lägg handen på bröstet och känn hur skönt det känns. Här finns källan till allt liv! Kärleken till dig själv. Ljuset! Alltid!

 

Det är först då som du mår bra även i ensamhet.

Det betyder inte att du slutar älska andra, tvärtom, när du älskar dig själv så har du mer att ge till andra!

 

Låter enkelt eller hur?

Jag försöker att ta in det i min vardag. Ibland är jag såå duktig och berömmer mig själv, för ingen annan kan ju veta vad jag vet. Ibland misslyckas jag kapitalt, men det är ju faktiskt rätt så skönt att få tycka lite synd om sig själv. Jag lär ju hela tiden, så nästa gång  ska det nog gå! Tror jag! Jag ska kunna så småningom!

 

 

Budskapet.

 

För mig är det fortfarande lika otroligt att ta emot budskap! En tacksamhet som är svår att förstå.

Med tanke på vad jag skrivit i bloggen och budskapet som jag nyss fått, så finns det ett samband som gör mig ödmjuk inför allt detta.

Läs själv, du ser det utifrån ditt sätt att se!

 

Välkomna alla Ni som så medvetet söker efter sanningen. Ni är på detta sätt informerade om de skrifter som ger er den visdom ni behöver.

Kraften det ger er talar om för er vad sanningen står för. Tanken ger er den status som är talande inom er. Medveten stjärna följer er genom de krafter Ni behöver. Sanningen skänker glädje, kraft och den gemenskap ni erfar genom detta. Små, små bitar som är riktade inom er och som talar med ert inre jag.

Du behöver varken ta emot eller ledas, ty sanningen söker sin bekräftelse genom din storhet. Du är, och du har den förmågan som så många söker.

Framtiden är det skimmer du drömt om. Du anar en kraft, men över er alla strålar himmelriket för att du ska nå fram. Inom Er förvandlas rädslan för att istället nå den medvetna kraft som bor i dig!

Låt Alltet lysa den väg du nu beträder. Somliga är små, somliga stora, det har ingen betydelse. Jordelivet är den plats som tar fram den kunskap du behöver. Ni är alla ett i den betydelsen.

Längtan att nå dit där du kan nå den själ som är din talar sitt tydliga språk. Din väg framåt är kullrig, men krafter bakom dig för dig framåt.

 

Din inre längtan är stor. Friheten det innebär att nå sitt inre, medför ej så stora svårigheter som du tror.

Att genom bön ledas, är smärtfritt. Tag fram din inre sanning, den betyder allt det som du inte trodde fanns. Att medvetet ta steget är kunskap som leder dig framåt på rätt väg. Du erfar nu stjärnans ljus som leder dig, ditt inre, åt det håll som du drömt om. Kraften att gå vidare har din tanke redan formerat och allt du behöver göra är att be om hjälp. Din inre sanning tar dig med på den resa som du i liv efter liv drömt om. Kärleken ger dig kraft att genomföra själens önskning. Tag fram ditt inre jag, du får den hjälp du behöver!

 

Framtidens Universums skapare

 

Tack!

 

Sensommarhälsningar

från 

Agneta

 

 

 

Ämne: Lär känna dig själv . . .

Inga kommentarer hittades.

Ny kommentar