Kärlek, till och för vem?

08.06.2015 20:09

 

Att skapa en blogg tog längre tid än vad jag trodde. Nu äntligen är jag där då jag enbart kan skriva! Härligt!!

Solen strålar ute och det blåser friska vindar. Var jag än går på vår lilla ö så doftar det av syrener och liljekonvaljer! Snart måste sommaren vara här med sin värme!

Sommargästerna är på gång och ön flerdubblas av människor. Alla årstider har sin tjusning och nu ska jag bara njuta av sommaren, med sol, bad och härliga kvällar med grillning och för att inte tala om alla kära som kommer och hälsar på!

 

 

Men alla har det tyvärr inte så!

Därför ska jag först skriva om det som många av oss har väldigt svårt att känna och som är det viktigaste i livet! Nämligen Kärleken Till Sig Själv!

Ja, jag vet! Det är ju lättare om jag slipper förstå mig själv, men att lära känna sig själv är kanske det viktigaste som finns för att förstå och känna kärlek sig själv och andra.

Att älska andra är en sak, men sig själv …

 

Ja, egentligen är det inte så konstigt. Många av oss har varit med om så mycket, kanske redan från barndomen. Det har tryckt ner oss och talat om; Du duger inte!

Så småningom har detta blivit en sanning.

Då är det inte så konstigt att man kan känna sig osäker och rädd.

Det andra sagt och gjort har oftast varit så kallade rätt och eftersom jag inte vågat säga vad jag innerst inne känner, vet, kan eller förstår, så har andras sanningar blivit mina sanningar.

Men det går att ändra på! Visst, det tar tid. Men varför inte försöka?

Man kan ju börja med att ”bara” tycka om sig själv! Du väljer själv!

Du kan förstås få hjälp av olika terapier, men det som du själv kan göra är att våga öppna dig för kärleken, ljuset och sanningen.

 

 

Vi får hjälp. Det är så många runt oss som inget högre vill än att hjälpa. Men vi måste be om det!

Inne i solar plexus finns din egen sanning! Som ett litet frö ligger det där tills du erkänner det. Lägg handen på solar plexus (under bröstet) och gå in i ditt eget universum. Så småningom känner du hur skönt det är att vara där.

 

Varje gång du är osäker, känner dig mindervärdig eller rädd, så gå in och känn den vita kärleksfulla energin av din sanning och kärleken. Du är alltid trygg här. Det är bara du som kan gå in. Du har nyckeln. Ta några djupa andetag, håll andan, slappna av.

Lägg handen på solar plexus (under bröstet) och gå in i ditt eget universum. Så småningom känner du hur skönt det är att vara där.

 

Du kan bjuda in vem du vill, skapa en plats där som känns skön. Du bestämmer hur den ser ut. Ingen är för låg eller hög att komma. Här kan du prata med alla!

 

Detta kan vara början för dig och det räcker med att träna dig i detta för denna gången!

 

 

I går tog jag emot denna fina text. Varsågod! Den är såklart till oss alla!

 

Jag välkomnar texten som följer;

I den saliga blandning av själar, ger jag medveten tanke till Er alla. Genom natten har vi vandrat och ännu ett strå till tiden har vi lagt dit. Ur mörkret stiger dagen upp och flerfaldigar ljusets färger. Du lilla som tvekar, ännu lyser solen för att ge dig den kärlek som är sann!

Ur medveten aska har vi stigit upp och för att förmedla måste tanken hos dig vandra denna väg.

 

Du leds fram i kärlek. Över dig glänser den bro som du närmar dig. För att förstå skänker vi dig allsmäktig kraft.

Genom liven du vandrat har vi givit dig kraft för att förstå. Du har medvetet stigit ner på jorden ett flertal gånger och vet därför att kunskap läggs till kunskap. Genom alla liv tar du nu plats att förstå vad som händer.

Du leds av den stjärna som är ditt hem.

Kärlek sprutas över dig och genom dig för att du ska nå den plats som läker din själ.

Dina sorger har varit många, men tusende krafter har i kärlek följt dig.

Var ej rädd, du strålar och ännu en dag läggs till för att du ska nå det glitter som du längtar efter.

Kärlek är fylld genom tankar som leder dig. Du tar emot och närmar dig den plats som är din egen sol. Du behöver ej tveka längre, framtiden är här med oss alla.

Du når oss i dina drömmar, i din innerliga tanke, och vi är med dig i alla riktningar. Genom ännu en dag har ditt liv skapat den kunskap du behöver.

Tag tacksamt emot vad ditt liv givit. Du kan ej förstå allt nu, men inom kort vaknar din själ för att se vad som ska hända med sanningen som tar fram all din frimodighet, din lycka och glädje!

Gör din dag fylld av glädje. Den finns djupt inom dig men har slumrat. Livet består inte av bara kamp, det är också fyllt av glädje. Våga släppa in glädjen, den finns inom dig i ditt hjärta!

 

Din innerliga själs visdom

 

Tack!

 

 

Mina varma sommarhälsningar!

Agneta

Ämne: Kärlek, till och för vem?

Inga kommentarer hittades.

Ny kommentar