Högsommar...

15.07.2016 12:16

Vilken skillnad! Jag har ännu inte vant mig vid skillnaden på sommaren härute och övriga året då tystnaden råder. 

Alla härliga människor och djur, skratt och lite gråt, dialekter och olika språk samsas. Till och med hästarna har blivit fler. Ja, vi har också blivit med häst för en vecka. Min dotters häst är här för andra året i rad, han samsas med två shettlandsponnys! Ljuvliga eller hur?

 

Vi har haft besök från nära och kära hela sommaren och fördelen är att man verkligen hinner prata när de stannar ett tag.  Det ger mig en massa energi, men tyvärr hinner jag inte med bloggen och andra saker, men sommaren är så kort och snart är vi inne i de gamla vanorna igen! 

Det är riktig högsommar nu! Bad från klippor och sandstrand. Till och med Birger njuter av att leka med bollen i vattnet, ryggen blir väl blöt mer av misstag, men vad då, han badar...

Men trots sol finns sorg, glädje, ilska och förtvivlan med överallt. Det tillhör och är ju också livet, vi måste alla ta del av det. På en sekund kan allt svänga. Då är det viktigt att veta att den sanna kärleken kommer från och genom dig själv och att kärleken från andra människor äger ingen kraft om du inte älskar dig själv såsom din nästa. Tänk på att din sanning bara är din beroende på vad du varit med om och upplevt, andras sanning är formad efter deras upplevelser.

När du börjar känna dig irriterad eller arg på någon eller något, så försök att först känna efter i solar plexus. Känns det som om din ilska, rädsla dras åt som ett band, då stryper du livsflödet. Då väljer du; ilska med allt vad det kan innebära, eller livsflöde som gör att du mår bra och slipper reta dig. Jättesvårt, för känslan är ju blixtsnabb! Men vi har tid att träna ofta. Det är ju ingen tillfällighet att människor som vi behöver lära av, finns runt om oss. Har du lyckats en gång, så klarar du en gång till och så vidare...

Som vanligt; glöm inte att berömma dig själv efteråt! 

 

Gud säger att det som är viktigast i livet här på jorden är att förstå gehöret från Moder jord som du går på och Fader Himmel som vi ser ovanför oss. 

Vi har alltså en mor och en far som är med oss alltid! I alla liv. 

Der finns hela tiden för oss och vi "ser" dem alltid. Visst är det en trygghet. I högsta grad levande för oss, med en hjälp som vi inte trodde fanns.

Vi har så mycket fantastiskt att lära! 

 

Så här lyder texten som jag fick denna gången:

 

Den tid som nedkallats, har nu framträtt för att ge Er den tid som Evigheten skänkt Er.

Över Er leds de trådar som framkallar Era minsta väsen och den stora skaran som väntar Er. Ni har från och med nu framkallat skiftet som ger den kraft Ni bett om. Saliga tankar ger den själ som törstar av stora mått, som möjliggör förändringens vindar. Den tanke som leder Er tar plats för att Ni genom detta kan påkalla alla de som törstar efter förändringen. Ta emot och vederkvickas!

Längtan döljer sig för att ge framåtgående strömmar till mänsklighetens stora förändring. Ni själar som ska gå i täten, tar emot av vindens kraft och inom Er samsas de krafter Ni kommer att behöva. För att genomföra livets fest, får Ni nu den vederkvickelse Ni väntat på. Tanken leder Er i det format som är Er gåva!

 

Låt Alltet ge Er det som är Ert tillkommande. Tag emot, låt själen släppa taget och var i den storhet som Ni en gång kommer ifrån. Du behöver inte tvivla, allt är förberett. Din tvekan är stor, men som Gudomligheten visar dig kan Du bära Alltets stora kraft! Framkalla den eviga tankens närvaro. Du har den inom dig. Du behöver endast vara kvar inom storheten som solar plexus visar dig. Låt denna tanke leda din själ. Du behöver inte tvivla! Du är i din fulla blom. Tanken och själen leds in i den bana som  du en gång varit inom. Det är nu som din blomma slår ut. Det är nu som gäller. Låt glittret, glädjen, kärlekens kraft leda dig vidare. Samsandet är Nu! Din själ blommar! Törsten är släckt!

Tack!

Varma hälsningar från

Agneta

 

Gud säger att det som är viktigast i livet här på jorden är att förstå gehöret från Moder jord som du går på och Fader Himmel som vi ser ovanför oss. 

Ämne: Högsommar...

Inga kommentarer hittades.

Ny kommentar