Fortfarande sommar...

16.09.2016 15:38

Fortfarande går det att bada även om algerna nu nått den ena sidan av ön. 

Men efter denna härliga sommar har vi nu så smått återgått till "vardagen". Sommarlov och semestrar är över för denna gången. Både målarkursen och sånggruppen startar nu, liksom intresseföreningen. Känns bra att få möta dessa människorna som ger så mycket. 

 

Vi har suttit ute varje kväll ännu, njuter av tystnaden och det är så tyst att jag kan höra min egen puls. Somliga känner olust av så total tystnad, för mig är det en lisa för själen. 

Birger är nu ett och ett halvt år gammal och måste inte leka tjugofyra timmar om dygnet. Han njuter nog lika mycket som vi, ligger alldeles stilla på terassen och tittar ut i skogen. Vi hör rådjuren och till och med ekollon som trillar ner, vad hör då inte Birger?!

Dessa ord gav mig mycket energi denna gången. Hoppas du får känna detsamma!

 

Du hör tankens kraft inom  dig. Medveten och glimmande. Som en sol som nyss stigit upp. Du för tanken till den inre själen som är i antågande. Genom alla nätverk, genom allt som tar sin början inom dig, får du nu fram det som är av glädje inom dig. Du hör sången, vinden och allt det som tar ton för att förmedla kärlekens kraft. Fröet inom dig som likt en våg slår mot stranden lever, dör och föds. Om och om igen. Den kan inte förnekas, den är din innersta, esoteriska kärna. Genom Moder jords och Fader himmels energier, vidare genom det sanna ljusets kraft, för att föreviga stunden och uppvaknandet. Du hör vad din inre röst säger dig, låt inget hindra dig. Låt tanken flöda, släpp taget och känn den kraft som ger dig medvetandets röst. Inom dig låter tilliten till sanningen ta över, för att du ska känna hur de krafter du får genom ordens kraft är de sanna orden. För att du ska nå ditt inre är din medvetenhet öppen. Sakral är din röst för att du låter det ske. Tag emot och låt ljuset nå dig. Tillåt dig att vara den du är, den kärleksfulla, sanna mäniskan.

 

Över Din närvaro sänder jag de krafter som du ber om. Du står inför starka krafter, men behöver de kunskaper som när dig.  Du har tagit steget fullt ut och samverkar med den Gudomliga själens kraft. Ivrig är du och behöver därför ej ta fram ytterligare tankars preludium.

Som en vindil kommer de tankar som berör dig. Du tillhör den tankes kraft som byggt paradisets port. Framför dig står den vishet som ska följa dig. Du välkomnas av de som tar emot själens kraft för att ständigt gå vidare. Låt tanken flyga, ditt inre leder och försvårar ej för dig. Släpp taget! Du har så mycket att ge.

Somliga ser tankens kraft som en blomma, men du vet att den vidunderliga blomman som är din själ tar fram det som ska hjälpa Er alla. Vi låter även den innerliga själen dofta av kärlek, du är den blomma som doftar av ljusets spegling.

Tankar vrider och vänder. Du ska bara följa den intuition som vi ger dig. Din förmåga ger din själ pånyttfödelse och du ska därför förmedla kraften i detta!

 

Ge ifrån dig av kärlekens innersta. Låt din vägledning spridas. Tvivla inte! Hjälpen kommer inifrån. Du är porten, låt innehållet spridas.

 

Tack, tack!

 

Kram från

Agneta

Ämne: Fortfarande sommar...

Inga kommentarer hittades.

Ny kommentar