Förberedelse

11.03.2016 11:55

Förberedelser.

Det är grått ute, men så blir det en spricka i molntäcket och solen berättar att den faktiskt inte övergivit oss. Vinden har gömt sig och temperaturen är nu över noll° på dagarna. Snödroppar och vintergäck blommar och idag tittade den första gula krokusen upp! Även kvistarna som jag tagit in från trädgården  blommar.

När solen är framme känns det som vår ute och det är varmt i solen. Härligt! Vi har fikat på terrassen tre gånger och det är ljuvligt att höra fåglarna sjunga! Birger älskar att vara ute och just nu har han lyckats hitta min diskborste som han springer fram och tillbaks med! Ja, ja…

Vi har satt upp ett staket runt tomten så att han kan springa överallt och han utnyttjar verkligen hela platsen!

 

 

Tänk att det ska vara så svårt att få en tid att meditera på! Det finns alltid något som jag först måste göra, och jag har ändå inga småbarn runt mig.

Kanske handlar det om att allt annat jag gör syns, det gör det ju inte när jag mediterar!? Misstänker att vi nog är en hel del som måste tänka om. Ge oss själva denna viktiga tid. Måbra –tid.

För vissa kan det vara så att partnern inte accepterar andligheten. Då är det ju ännu svårare att ta sig tid för att meditera. Men, vi får inte glömma att det faktiskt är var och ens liv som ska levas. Jag är jag och du är du!

En väninna till mig går upp varje morgon klockan fem för att meditera. Jag har provat, men jag tillhör inte den morgonpigga sorten. Men om det är som hon säger, så blir man så pigg att man inte behöver så mycket sovtid!

Fördelen är ju också att man då är alldeles ensam och det är tyst.

 

I dag får du som inte känner dig riktigt bekväm med meditation lite tips om hur du ska förbereda dig. Vi behöver förbereda oss för att meditera, det blir lättare att komma in i den, och det tar inte så lång stund:

När du ska gå in i den esoteriska världen, kan det vara bra att först jorda sig. Egentligen sköter det sig själv, men om vi går djupt in i meditationen, så känns det bra att veta att skyddet finns och inga negativa krafter kan störa dig.

 

- Dra några djupa andetag, håll andan, och andas ut långsamt medan du slappnar av i hela kroppen.

- Tänk dig att dina fötter är rötter som sträcker sig djupt ner i jorden. Rötterna grenar ut sig och du  står stadigt kvar även om det ”blåser” aldrig så mycket. Nu är du jordad.

Låt det gärna bli en vana, på detta sätt är du kvar i den trygghet som Moder jord ger dig.

- Därefter ska du gå in i den ljuspelare /dusch som sträcker sig från Evigheten ner i Moder jord. Detta för att bli av med stress och oro. Duscha dig uppifrån och ner, genom hela din kropp. Låt allt jobbigt du bär med dig, följa med ner.

Moder jord tar med glädje emot!

Nu är du ren och har lättare att ta emot kunskap.

 

Detta kan du också göra varje gång du på något sätt känner dig låg.  Jag får verkligen hjälp av detta!

Därefter är du redo att meditera.

 

- När du är färdig med meditationen, så slut kronchakrat så att inget kan komma in och störa. Tänk dig att du sluter öppningen så att den blir liten som en femkrona. Mer än så ska du inte vara öppen.

Så, nu är du färdig. Avslappnad kan du nu gå ut i vardagen!

 

 

Dagens Budskap

För att leda hela vägen fram låter Vi nu förbereda Er tankemässigt på den kraft som är under full kontroll genom Er närvaro. Medan tankarna vävs, tar visdomen inom Er emot den fullständiga sanningen.

Ni förmedlar och förmedlas. Era inre krafter ser tankar som väljer bana utanför Er närvaro. Genom Era inre banor tar Ni nu emot denna kärlekens, sanningens väv som är pågående.

Talrika är Ni nu, och genom Edra kroppar kan den stora Kärleken träda fram.

Låt din egen närvaro tända det ljus i människans ögon som överför kraften av kärlek till mänskligt betéende.

Hör din inre sång! Den ljuder fram för att väcka människan. Låt det ske!

Ondskan talar sitt tydliga språk, men ljusets styrka överglänser ondskan.

Betéende vi ifrågasätter övertygar alla de normer och värderingar som är ledande. Du har allt inom dig. Låt din nästa ta emot och skicka vidare.

Kärleken är, och styrkan vidarebefordras genom dig.

 

Låt din inre rädsla förminskas. Känn din inre styrka som vibrerar. Tag emot Moder Jords kraft, ge tillbaks rädslan som är tillbakagående inom Er. Kärleken och sanningen framträder för att sanningen ska återge allt det som är förminskande av det onda. Låt Alltet framträda. Se ljuset! Mörkret sänker sig. Ljuset skådar jorden!

 

Tack!

 

 

Ämne: Förberedelse

Inga kommentarer hittades.

Ny kommentar