Augusti

05.10.2015 15:51

 

Fjärilarna dansar, solen strålar och en och annan geting besöker oss. Värmen har äntligen kommit och vattnet börjar bli badvänligt.

Nja, frågar du mig så väntar jag tills det blir 20° ungefär och blir det inte det så får jag väl kallas badkruka! Åtminstone av min man som med alla medel försöker få i mig.

 

Birger, vår hund är nu sex månader. Vad många skratt han ger oss varje dag! Han är verkligen en clown. Älskar att gå på klipporna, men är lik sin matte när det gäller bad . . .

Däremot gillar han när vi på kvällen tar med grill och korv ut på klipporna!

 

Kanalisering, automatisk skrift, vad är det egentligen? Jag har fått frågan och ska försöka förklara lite bättre. 

Genom kanalisering- överföring, från den andliga så kallade esoteriska världen, får vi genom handen/pennan ner meningar som budskap. Vissa är enkla att förstå, andra som metaforer och lite svårare, beroende på vem vi får dem från.  Men även om du inte förstår budskapet, så läs igenom det, nästa gång förstår du mer!

Vi får inte ändra i dem även om det är stavfel, eller om språket eller formen är fel.

 

”Avsändarna” vill hjälpa oss att förstå att det finns stor kärlek, utveckling och kunskap till oss.

Nu har vi äntligen kommit så långt i vår utveckling att vi kan ta emot mer kunskap och vi är här för att lära.

Det finns så mycket som vi inte har fått veta tidigare, för vi har inte varit mogna för det förrän nu.

 

 

Det finns inte ett Universum, det finns många! Vi är här för att lära och har vårt ursprung från en helt annan plats. Vi har levt här på jorden ett antal gånger. Vissa många gånger och andra färre. 

Men du har din egen fria vilja och även om du har valt ditt liv innan du kom ner på jorden , så kan du ändra det.

 

Vi har alltså själva valt våra liv redan innan vi föddes, men vi är fria att ändra vad vi tidigare bestämt.

Du har din egen fria vilja och även om du har valt ditt liv innan du kom ner på jorden, så kan du ändra det.

 

 Har du varit förövare i ett liv, får du vara offer i ett annat liv och så vidare. Genom detta får vi lära oss om oss själva genom alla de känslor och upplevelser vi får.

På detta sätt lär vi oss att så småningom förstå, respektera och acceptera oss själva och varandra.

Att kunna ta emot och ge kärlek även till dem som vi inte ”tycker om”.

 

Bibeln har varit ett rättesnöre för hur vi människor ska vara mot varandra, men den har tyvärr tolkats (som i alla religioner) efter vad olika sorters makthavare vill!

Du ska älska dig själv såsom din nästa står det i bibeln.

Men hur?

Jag känner många som knappt tycker om sig själv, i bästa fall accepterar, eller respekterar sig själva.

Andra människor och djur är viktigare och då är det lättare att älska dem.

Visst ska vi kunna älska dem också, men först dig själv! När du älskar dig själv blir det så mycket lättare att älska andra!

Att vi inte kunnat klara av att älska oss själva är inte så konstigt, bland annat eftersom många av oss är fostrade att andra människor har rätt, du har oftast fel. Då är det lätt att tappa sitt självförtroende!

 

Det finns böcker som lär oss hur vi kan gå till väga.

Att det finns en mening med allt, att vi är här för att lära, är svårt att förstå. Speciellt när vi ser hur världen ser ut. 

Men ju mer du läser ju mer förstår du.

Det finns en del människor som varit med om fruktansvärda saker som idag säger att det var förfärligt, men jag skulle inte vilja vara utan det. Jag har lärt mig så mycket!

Den bok som idag är min bibel, heter Evigheternas bok av Jennyli Gustafsson. En bok som hon genom kanalisering tagit emot. Alltså, som hon genom högre makter som, Gud, den helige ande och Moder  Jord - energier fått till sig genom automatisk skrift. Den har påverkat mig allra mest, plötsligt har oförklarliga saker fått förklaring! (Se rescension)

 

Genom denna bok får vi bland annat veta mer om kunskapen som ligger dold i solar plexus, vår inre utveckling, den sanna kärleken/ljuset, friheten och hur vi når den. 

Det finns så mycket som vi inte har fått veta tidigare, vi har inte varit mogna för det förrän nu.

 Jag har fått läsa den om och om igen och för varje gång får jag nya insikter och nya vägar inom mig har öppnats.

Den är inte helt enkel att förstå, men vad jag lärt mig mycket!

 

 

Genom kanalisering har jag tagit emot följande text;

 

Tydligare kan det inte vara. Din förmåga leder dig hem. Som en stjärna leds du in i det Universum som väntar dig. Emellanåt sprids skenet ut för att hindra medvetna stjärnor att genomföra det som du ber om. I sagans värld är det de ondas kamp mot det goda, men här erövrar goda tankar ljusets sanna värld i det godas tecken. 

Du närmar dig allt det som du kan ta emot inom dig i ljusets tecken. Framför dig har du nu allt det som väntar att "komma loss".

Din stjärna föds konstant för att ge dig de krafter du behöver. Tanken sprider sig för att ge världen den ljusa tillvaro Ni så väl behöver. Mörkret har ständigt varit närvarande, nu är det på väg att med ljusets kraft återvända till den ljusa kraften den saknat. Ljuset och mörkret är nu närmre varandra och tacksamt ser vi denna närvaro förmedlas över jorden.

Inom dig återspeglas allt det som kärlekens väsen sprider ut över världen. Vilseledda människor får behövlig hjälp, kärleksljuset expanderar över er. 

Talrika är de som leder er framåt, vi har väntat länge!

Din kärlek går nu över de gränser som utgör olika väsens kärleksfulla, insiktsfulla ledning. 

Du har tagit emot mer kärlek inom dig än du anar.

Leende samlar vi de krafter som erbjuder väsens strålande närvaro. Den förebild som nu visar sig, låter samveten öppnas för att ta emot kraften som inom er varit sovande. Hör och häpna; Den familjära kraften som ska återskapas till alla dem som lider och är ensamma ska i detta nu återskapas. 

Medvetna själar låter goda tankar sprida sig åt alla håll och den goda tanken finns även för det onda. Inom er finns ont och gott, men det sanna ljusets karaktär låter kärlekens ljus förenas med de glimtar av det onda som sakta återvänder för att närvara i denna förening. Sanna klara backar leder er framåt åt det håll som ni så länge väntat på.

 

TACK!

 

Min varma tanke till er alla!

Agneta

 

 

 

Ämne: AUGUSTI

Inga kommentarer hittades.

Ny kommentar