Augusti, oj vad du skänker oss frukt och bär...

20.08.2016 12:54


Vilken underbar sommar! Vi har ätit frukost ute alla dagar utom två sedan första maj. Ibland med en varmare kofta, men ändå. 

Tre dagar med mycket regn och nu är det dax att skörda. Plommon, äpplen, björnbär, ja, alla buskar och träd dignar av frukt och bär! Jag har aldrig varit med om liknande. Lite sylt och marmelad ska jag göra, roligt att ge bort om inte annat, men känner jag mig själv rätt så står en del burkar kvar tills det är tid nästa gång!

 

Har ni någon gång tänkt på att den "lindans" som vi haft i livet egentligen gått ut på att balansera för att inte trilla ner varken åt ena eller det andra hållet. Undrat vad som är meningen med livet. Kämpat och fällt tårar, skrattat och njutit om vartannat och ibland kännt stor lycka!

Blivit besviken på människor, vi är ju så olika, tycker så olika och erfarenheten bakifrån är min sanning och den rätta! Eller? 

Vi har samlat på oss saker, kläder, hus och bilar, men inte har vi blivit lyckligare av det. Jo, för stunden, men efter ett tag har tomheten ändå kommit fram. Det är faktiskt inte konstigt att vi hela tiden strävar efter nya saker, resor o. s. v. för att känna glädjen igen.

Men vi måste faktiskt vara med om detta. Först när vi kommit så långt att att vi på allvar börjar söka inom oss och känna den kärlek som verkligen finns i och till oss själva är det möjligt att förstå andra som tycker helt annorlunda.

De flesta jag känner säger: Jag kan älska andra, men inte mig själv! 

Jag gör fel, tänker fel, uppfattar fel, är misstänksam, och så vidare. Nej, det är inte lätt. Jag har själv tillhört dem som haft svårt att tro på mig själv, och så klart faller jag dit ibland. Men att stanna kvar i detta kändes helt fel! Jag visste bara inte vägen. 

 

Förändringen för mig blev " Evigheternas bok". Första delen gick ut på att desarmeras från allt tungt och mörkt genom livets källa. Syftet med den andra att bli hel som människa. Sedan gavs möjligheten att resa mig upp, se och möta sanningen om livet och om själens uppvaknande, samt alla energier som hjälper oss för att nå fram. 

När vi är beredda att lita på och våga ta emot alla dessa underbara energier som finns runt om oss, är det bara att läsa och gå vidare, få den hjälp som gör att livet förändras!

 

Såklart finns det fler böcker som vi får stor hjälp av, men för mig är denna boken heltäckande!

 

Efterhand kommer jag att skriva mer om energierna men det är så mycket mer som jag först ska skriva om.

Kanske undrar du om något? I så fall, skriv gärna. 

 

Den text jag fick ner för ett tag sedan kändes så fin! Hoppas att du också får glädje av den, kom ihåg att den är till oss alla den är inte enbart till mig!  

 

Jag välkomnar alla Er som så påtagligt tar emot ljuset inom Er! Kraften är stor och medveten plats finns inom Er. Tanken speglar ditt inre för att nå själens födelse. Du har genomfört den tanke som leder dig in i källan i ditt inre. Kraften är större än Du trott och lusten spegla dig i själens medvetenhet.

Så låt ditt nyfunna jag ge dig vägen som leder åt det håll dit tanken är. Kärleken är stor och din ödmjukhet likaså. Framkomlig är vägen inom dig och Du leds nu av kärlekens kraft. Låt din själs tanke ge dig gåvan som har framtiden i sikte. Hur din medvetna själs ljus leder dig framåt, erfar du inom kort.

Fågeln som tar fram sången inom dig gör att din själ lyser. Glädjen sprids för att ge andra gåvan du har. Sanningen leder dig fram, vägen är inte lång.

Låt din kraft ta fram Alltets kör, den ger dig den spridning som mänskligheten behöver. Du når mörkret inom dig och ljusets kraft delar den visdom som framträder då kärleken inom dig tar emot kraften i detta.

 

Lev Ditt liv! Du har gåvan att ta emot sanningens väsen. Din erfarenhet ger dig de kunskaper som du nu kan ta fram och ge till andra. Du hörsammar kraften i orden, de ger dig förståelse för andra. Medveten tanke för dig framåt!

 

Tack!!

 

Varma hälsningar från

Agneta

Ämne: Augusti, oj vad du skänker oss frukt och bär...

Inga kommentarer hittades.

Ny kommentar