MINA RECENSIONER PÅ DE BÖCKER JAG LÄST:

 

Vilseledd av en falsk ängel

Denna angelägna, sanna bok vill jag sätta i händerna på alla, inte minst ungdomar som bland annat testar pendling!

Louis visar oss genom sin bok hur lätt vi kan hamna i ett tillstånd där vi inte kan styra över oss själva. Hur manipulerade vi kan bli. För hennes del gick hon så småningom igenom en kundaliniresning som kunde gått riktigt illa om inte de ljusa krafterna varit närvarande.

Hennes dåvarande pojkvän/vänner, är först positiva men efterhand blir hennes världsbild allt svårare att förstå.

De falska guider och hjälpare runt henne, fick henne att bli euforisk och tron att hon hade en speciell gåva gör att hon glider långsamt in i en värld där hennes jag förändras.

Boken är självutlämnande. Allt från hennes första känslor när hon provar på pendling som blir fröet till en medial utveckling. Denna leder sakta fram till en skrämmande kundaliniresning och därefter hennes svåra väg tillbaka. 

En viktig, lättläst och trots allt hoppingivande bok som berör oss alla som på olika sätt söker medial vetskap!

 


Om jag bara hade vetat

Jag har läst en oerhört viktig och tyvärr angelägen bok som heter ”Om jag bara hade vetat” av Ingegerd Bergström. En bok som jag ser som en viktig lärobok för alla yrkeskategorier inom vård, social, polis, rättsväsende, såväl som andra arbetsplatser där vi kommer i kontakt med människor.

Ingegerd levde tjugofem år i ett äktenskap med ständigt svår fysisk och psykisk misshandel, innan hon kunde bryta sig loss! Ett starkt skäl var rädslan för risken att förlora vårdnaden av sin dotter. Hennes socialt framstående make var som de allra flesta misshandlare - ofta psykopater, mycket manipulativ.

Självkänslan försvann och de människor som hon verkligen borde fått hjälp av, bland annat läkare och präst, ignorerade henne! Följden av denna svåra stressituation, blev att hon drabbades av meningiom, en hjärntumör som mest drabbar kvinnor. Varför, har det inte forskats om.

Hennes räddning blev spiritismen. Hjälpen och styrkan som hon fick genom budskap av sina framlidna nära och kära, hjälpte henne att våga ta steget.

Boken handlar också om barndomens betydelse och Mediciniska reflexioner. Kvinnomisshandel i svensk lagstiftning, samt hur Kvinnors ökade psykiska och fysiska ohälsa orsakar ökade sjukskrivningar.

Boken vänder sig till alla, inte minst till de kvinnor, män, som lever i denna fasa.

Mäns våld mot kvinnor är inget familjeproblem, utan ett brott mot de mänskliga rättigheterna!

Jag rekommenderar den varmt!   

 

 

 
 EVIGHETERNAS BOK

Den bok som idag är min bibel, heter Evigheternas bok av Jennyli Gustafsson. En bok som hon genom kanalisering tagit emot. Alltså, som hon genom högre makter som Gud, den Helige Ande och Moder Jord - energier fått till sig genom automatisk skrift. Plötsligt har oförklarliga saker för mig fått en förklaring! Genom denna bok får vi bland annat veta mer om kunskapen som ligger dold i solar plexus, vår inre utveckling, den sanna kärleken/ljuset, friheten och hur vi når den. Det finns så mycket som vi inte har fått veta tidigare, vi har inte varit mogna för det förrän nu.

 Denna bok har påverkat mig allra mest av alla böcker jag läst och är idag min bibel. Jag har läst den om och om igen och för varje gång får jag nya insikter och vägar inom mig som öppnats. Den är inte helt enkel att förstå, men vad jag lärt mig mycket! En bok som alltid kommer att ligga på mitt nattduksbord!

 

KONSTEN ATT TINA EN FRUSEN SJÄL

Boken är skriven av Lillemor Groth och jag njöt av boken från första stund!
Lättläst, intressant och givande.
Allt från vardagens puzzel, till tankar, känslor, mod och utveckling. Alltså en resa som många av oss skulle vilja göra.  
En "må bra bok" som var svår att lägga ifrån sig! 
 
 
 
Vill du ha tips var man kan köpa massor av böcker, så är ett bra tips att gå in på www.siljansmasar.com